Kämpar du (också) för att veta hur du ska marknadsföra ditt företag för att få riktiga resultat?

Lugnt, du är på rätt ställe.

Medan det finns tusentals sätt att använda digitala kanaler och andra metoder för att öka synlighet och din försäljning, det finns vissa saker som du vill ha på plats för att kunna lita på att du har nya kunder på kontinuelig basis.

Låt oss hjälpa dig att få klarhet i din marknadsföring; skapa en strategi och actionplan, nå ut till flera och öka din försäljning.

Bygg din INFLUENSMETODIK

(det är inte samma som Influencer Marknadsföring...)

Klicka på PLAY & delta i min genomgång nu!

[ Influens = när magnetism "smittar av sig". När ett järnstycke kommer i kontakt med en magnet eller förs in i ett elektriskt magnetfält blir det själv magnetiskt och fenomenet kallas då magnetisk influens - wikipedia.org ]

Vad är Influensmetodik?

Influensmetodik handlar om att du ska, på ett systematiskt sätt, placera ditt meddelande inför människor; på rätt sätt, i rätt läge, för att kunna influera den rätta kunden att köpa av dig.

Låter det GIBBERISH?

Låt oss fundera på det en stund...

Kundresan – som det har undervisats under väldigt länge – har handlat om att människor agerar exakt likadant i olika lägen. Att alla är i samma startläge, samtidigt, och sedan fortsätter på den vägen på exakt samma sätt.

 

Du vill inte attrahera vem som helst, eller hur? Du driver inte GlobaltJätteBolag som har resurser till att synas för ‘alla’ och ‘överallt’? Eller?

 

Du vill att de rätta människorna som faktiskt är intresserade av dig och dina produkter, ska komma till dig och jobba med dig / köpa av dig, sant?

 

Så du vill att dina marknadsföringsaktiviteter ger resultat snabbt, och inte om ‘några år’. Korrekt?

 

Men dagens medialandskap, där konsumenterna – dina kunder – har makten att själv söka svar på vilken fråga som helst, och möjligheten att jämföra dina produkter och tjänster med dina konkurrenternas…

 

Och i och med att alla har möjligheten att synas, ditt meddelande drunknar i mängden av… well, skit.

 

Eller, du kanske inte riktigt vaknat till den digitala världen än, och känner nu att ‘äh, hur viktigt är det egentligen??’ eller ‘shit, jag vet inte var jag ska börja?’ Kanske göra som alla andra och öppna ett Instagramkonto och börja publicera 2-5 gånger om dagen, för DET verkar funka för de flesta?’

 

STOP DÄR! 

  1. du vet inte om det verkligen funkar för ‘alla andra’
  2. du har förmodligen helt annan affärsmodell, erbjudande, positionering, pris… så du kan inte bara göra som alla andra
  3. gör du som ‘alla andra’ så liknar du ‘alla andra’. Hur ska din kund kunna välja dig?
  4. du har inte tid att göra (löjliga) saker som publicera en massa bilder och sedan hoppas på att något funkar!

Vi företagare måste helt enkelt implementera nya strategier och nya verktyg för att kunna nå ut i bruset. Jag kan visa hur,  om du vill.

SAME SIZE DOES NOT FIT ALL

Dina kunder är unika individer, och därför måste ditt meddelande tilltala dem på olika sätt, i olika lägen. För att du ska kunna få rätta människan att köpa behöver du få dem att

- känna till att du finns
- få dem att gillar dig
- få dem att lita på dig

... men räcker det? Nej.

Du behöver dessutom visa att det inte finns något annat företag, varumärke eller person de kan tänka sig att jobba med, när det är rätt läge för kunden att lösa det problemet som ditt företag hjälper dem att lösa.

HUSTLE HARD - NO THANKS

Tror du att du måste jobba dygnet runt för att få kunder?

Har någon 'specialist' sagt att du måste finnas på alla sociala och kommunicera kontinuerligt för att locka till dig kunder?

Kan du ta ledigt i några veckor eller månader och ändå ha en säljpipe och försäljning under tiden?
Om inte, då har du inte maxat möjligheterna som strategisk, digitaliserad marknadsföring erbjuder.

LIKAR & FÖLJARE?

Har du också hört och läst att du måste ha följare och en massa likar för att kunna få kunder?
Tyvärr är det den sortens geggamojja som erbjuds till småföretagare.

Du, det spelar ingen roll hur många likar eller följare du har om det är fel typer, eller inte ger dig affärer. Så vi glömmer det där med följare ett tag och fokuserar på att bygga en mekanik för tillväxt.

Ska vi driva in affärer?

Det ska vi göra i Influensmarknadsföring - programmet

Vi ska identifiera din kundprofil för att veta vad dina kunder vill ha, och var vi ska hitta dem. Vi skapar en target för din marknadsföringsaktivitet och en strategi som är anpassad till din produkt, målgrupp, pris och personlighet.

Sedan ska vi kartlägga din BIG IDEA, dvs varför just du, och varför nu? Vi ska designa din brand message och se till att dina kunder förstår vad du gör, för vem, och varför de ska bry sig.

Nästa steg är att göra en audit på vad du gör idag, och vad du har för material vi kan använda i byggfasen. Vi designar din metodik och skapar ett flöde från första touchen till köp. Denna ska du sedan automatisera (men vi kommer till det lite senare)

Nu ska vi bygga! De tillgångarna som du behöver, ska du bygga. Inget humbug, och definitivt inget vi inte kan återanvända. Du ser, allt i ditt influenssystem ska återanvändas. Automatiseras. Så du kan göra vad du vill och ha nya leads & kunder på löpande band.

Trafikkällor! Nu när vi vet att du har något som funkar, nu kan vi öppna för trafik. Igen, beroende på ditt startläge designar vi olika metoder för att attrahera de rätta människorna, och repellera resten.

Till detta ska vi även koppla på Facebook-ads. Jo, vi ska gå igenom, bland annat: hur du bygger ads på rätt sätt (detta innebär inte boosta posts), och hur du skapar din magiska bubbla, dvs en känsla att du är överallt för den personen som redan är intresserad av vad du har att erbjuda... INFLUENS.

Tech tech tech... Du får lära dig vilka verktyg du behöver för att effektivisera din marknadsföring. Landingpages, optinboxes, automation flows, pixlar och sånt... Du kommer helt enkelt att lära dig hur det hela hänger ihop och vad du behöver för att få det att funka!

Workis workis workis... Vi kommer att jobba tillsammans i ett litet online klassrum så att du har någon (that's me!) att fråga och bolla kring din uppsättning av strategier, tekniker, taktiker. Givetvis får du inspelningarna och onlinelektionerna också så du kan repetera när du implementerar!

Hej, jag är Tiina, och jag anser att jag har världens viktigaste och bästa jobb. Varför? För att jag har dedikerat min tid och kunskap till att hjälpa flera kvinnor att skapa framgångar som de drömmer om. Du vet… bestämma över sin egen ekonomi. Hänga med kidsen och låta systematisering och automatisering driva in affärer. Det kan inte bli bättre!

Jag har gjort det här på olika sätt i över 20 år. Så jag kom inte till världen när folk började fundera på #hastags, utan har hängt med i digitaliseringen länge. Och jag har inte bara jobbat med digitalisering utan även processutveckling, affärsutveckling, produktutveckling, sälj… så jag anser mig ha en solid grund att stå på.

Finsk sisu & stolthet, gift med en Smålänning, två små barn, Civilingenjör inom IT & ekonom. Kul typ, högt tempo, lojal vän, introvert men inte blyg, och tycker genuint att automation är det bästa som har hänt oss företagare sedan Internet.

Positionering, systematisering & automation

VINNER VARJE GÅNG ÖVER HOKKUSPOKKUS

Handlingsbara, stegvisa videoinstruktioner + checklistor för att få dig från

PROKRASTINERING till ACTION.

Har du funderat och testat alla möjliga marknadsföringsmetoder men inget verkar fungera? Jag förstår det, det finns några väldigt viktiga fundementala strategier du behöver implementera för att du verkligen ska locka rätta kunder. Låt oss göra det tillsammans.

Små steg varje dag

För att ge dig MASSIVA RESULTAT i en kort tid.

Har du fokuserat på alla sorters taktiker, men ingen av dem verkar ge dig verkliga resultat? Vi implementerar ditt system steg-för-steg och inom de ca 12 veckorna tillsammans har du ett fungerande, systematiskt sätt att dra in affärer från olika trafikkällor som, till exempel, FB / IG / LI.

FOREVER tillgång till programmet

Lär dig och repetera när och var du än är.

Samma process som vi går igenom tillsammans kan användas för alla dina framtida erbjudanden, produkter, projekt och företag. Eftersom du får tillgång till materialet + framtida uppgraderingar, du kan alltid komma tillbaka och upprepa stegen.

Bäst av allt – Lär dig i din egen takt.

Om du är redo att börja använda de digitala möjligheterna för att kunna styra och bestämma över ditt företags framtid, då är du välkommen att delta i detta grupprogram. Digitalisering kommer inte att försvinna, men de som inte hakar på, kommer inte att kunna konkurrera med dem som redan har implementerat strategier och tekniker för det nya, moderna affärslandskapet.

BONUS!

Du kommer att börja gilla marknadsföring. Om inte fullt så mycket som jag, litegrann iallafall 🙂

VAD HÄNDER NU?

ANMÄL DIG TILL STARTEN den 11e Feb 2019

Vi ska kicka igång med en grupp i FEB 2019

Sedan gör vi en modul i taget i ca 12 veckor.

 

PRIS (olika betalningsalternativ)

  • 8465 kr + moms (en betalning med kort / faktura) Vanligt pris 9500 kr

  • 3 x 3050 kr + moms (3 betalningar med kort)

 

  • Du kommer att få inloggningsuppgifter samt några arbetsuppgifter ca 1 vecka innan vi kickar igång. 
  • Vi kommer att ha 4 st gemensamma workshoppar där du kan ställa alla dina frågor, antingen skicka in i förväg eller skriva i chatten. Schemat kommer att lanseras inom kort.
  • Och givetvis kommer du att ha tillgång till lektioner och arbetsuppgifter online, så länge och så ofta du behöver!

 

PS. om du inte är helt nöjd med programmet så krediterar vi din betalning inom 6 dagar från starten, inga förklaringar behövs! 

 

Vi hörs snart! /Tiina

Välj kort eller fakturabetalning